Spoštovani starši! 

V preteklem tednu smo vam posredovali nekaj navodil v zvezi z delovanjem vrtca in šole. Do danes, nedelje, 15. 3. 2020, so se razmere bistveno spremenile, nova vlada je sprejela nekaj novih in bistveno bolj strogih ukrepov, zato vam v nadaljevanju posredujem nekaj informacij. 

Vlada je sprejela odlok, da so do nadaljnjega vsi vrtci in šole zaprti, pristojno ministrstvo je preklicalo tudi sklep o izvajanju nujnega varstva otrok. Sklep vlade pomeni, da se v tednu od 16. 3. 2020 do 20. 3. 2020 ne izvajajo nobene aktivnosti v zvezi z vzgojo, varstvom in izobraževanjem otrok, tudi izobraževanje otrok na daljavo in delo učiteljev od doma ne. Vsi otroci vključeni v vrtec in šolo ostajajo doma, prav tako vsi zaposleni v OŠ Toneta Pavčka ostajajo doma. V tem tednu bodo s strani pristojnega ministrstva in Zavoda RS za šolstvo podana podrobnejša navodila in usmeritve glede izvajanja izobraževanja na daljavo. 

V zvezi z izobraževanjem na daljavo so vam razredniki in posamezni učitelji že poslali nekaj usmeritev in navodil. Izobraževanje na daljavo se bo izvajalo po navodilih, ki ste jih ali jih boste prejeli. Do nadaljnih informacij dostopate s klikom na povezavo Delo na daljavo.

O vseh spremembah in novih dejstvih vas bom sproti obveščal in vas prosim, da spremljate obvestila preko eAsistenta. 

Lepo vas pozdravljam in želim, da ostanete zdravi. 

Lepo pozdravljam tudi otroke, vrtec in šola sta brez njih zelo pusta in prazna. 

Ravnatelj
Danijel Brezovar


Priloga: Obvestilo staršem-koronavirus 2

Dostopnost