Drage učenci, spoštovani starši.

V ponedeljek, 26. 10. 2020, se pričnejo šolske počitnice za vse učence in bodo trajale do petka, 30. 10. 2020. Sledita dva praznika: dan reformacije in dan spomina na mrtve. Kaj bo sledilo po počitnicah, odgovora še ne poznamo. Zaradi nepredvidljive epidemiološke situacije obstaja možnost, da bo potrebno pouk prilagoditi, tudi po izteku jesenskih počitnic. Ko bodo zadeve bolj jasne, vas bomo vsekakor obvestili.

Za nami je pester teden šolanja na daljavo za učence od 6. do 9. razreda, ki je bil kljub začetnim težavam celotnega informacijskega in komunikacijskega sistema v državi uspešno zaključen. Učenci in učitelji so komunicirali preko spletnih učilnic in videokonferenc. Vsem tistim, ki jim ni uspelo še vsega postoriti, pa naj to nadoknadijo še med počitnicami.

Število okužb v občini Mirna Peč narašča, zato je potrebno biti previden. Zahvaljujemo se staršem, da nas ažurno obveščate glede stanja pri vas doma in da mislite na zdravje vseh. Kljub počitnicam in praznikom, vas prosimo, da ravnate karseda odgovorno, le skupaj lahko preprečimo širjenje virusa med nami. Na šolski strani pod zavihkom Covid-19 lahko najdete najnovejše smernice oz. priporočila za ravnanje.

Ostanite zdravi in vse dobro.

Vodstvo šole

Dostopnost