Dragi učenci, drage učenke, spoštovani starši!

Dobrodošli v novem šolskem letu!

Naše prvo srečanje bo v sredo, 1. 9. 2021. Za učence od 2. do 9. razreda se pouk prične ob 8. 20 in poteka po urniku. Prvi dve uri boste učenci in učenke preživeli s svojimi razredniki in sorazredniki, nato pa sledijo še ostale ure, vključno z izbirnimi predmeti in podaljšanim bivanjem.

Prvošolci pridete v šolo ob 9. uri skupaj s starši. Sprejeli vas bomo na terasi učilnic. Zaključek programa bo predvidoma ob 10. 30, ko starši pridete po svojega prvošolca.

Kosilo in malica sta organizirana.

Tudi to šolsko leto začenjamo v mehurčkih po modelu B, kar pomeni, da so učenci vseh razredov skozi cel pouk v matičnih učilnicah. Da tako ostane čim dlje, se bomo vsi potrudili z upoštevanjem navodil NIJZ glede varnega ravnanja znotraj šolskih prostorov. Protokole že precej dobro poznamo: umivanje in razkuževanje rok, higiena kihanja in kašljanja, prezračevanje prostorov in nošenje mask ter ohranjanje osebne razdalje, če se moramo mešati.

Učenci od 6. do 9. r. nosijo maske ves čas, učenci od 1. do 5. r. pa v času, ko so v skupnih prostorih (hodnik, jedilnica, sanitarije).

Učenci, ki se v šolo vozijo z avtobusom ali kombijem, v času vožnje nosijo maske in sedijo vedno na istem sedežu. Zaradi uvedbe nove relacije je vozni red deloma spremenjen, zato vas prosimo, da si ga ogledate.

Pregovor V slogi je moč še kako velja. Skupaj in enotno zmoremo premagati vsakršno oviro. To smo dokazali že lansko šolsko leto in letos smo lahko še boljši. Pomembno je, da pred seboj ne izgubimo naše cilje: da smo v šoli vsi zdravi in da delujemo za dobro drug drugega.

Vsem želimo uspešno novo šolsko leto!

Dostopnost