Na naravoslovnem dnevu mi je bilo najbolj všeč, ko smo v testo za piškote dodali limonino lupinico. Skozi ves dan sem se imel lepo. Najbolj mi bo ostalo v spominu, da babice in dedki poznajo dokazano najboljše recepte za piškote na svetu. To je bil najbolj zabaven dan v šoli do sedaj.            

                                                                                                                      Nik, 4. b

Na naravoslovnem dnevu mi je bilo najbolj všeč to, da smo se na koncu posladkali s piškoti. Našo skupino je vodil edini dedek. Vesel sem, da sem dobil še več kuharskega znanja. Bilo je kar težko. Ampak na koncu smo bili vsi zadovoljni in siti. Naši piškoti so bili brez sladkorja, vendar so bili vseeno odlični. Vsi piškoti od vseh skupin so bili zelo dobri. Seveda smo morali za seboj tudi vse počistiti in pospraviti. Na žalost je eden od sošolcev zbolel in moral po malici domov.

                                   Lenart, 4. b

Zelo mi je bilo všeč, ker smo pekli piškote z babicami in dedkom. Razdelili smo se v skupine in vsaka skupina je pekla drugačne piškote. Vsi so bili zelo okusni. Želim si, da bi imeli več dni dejavnosti z babicami in dedki.

                                      Nika, 4. b

Ta dan mi je bil zelo všeč. Babici sem pomagal peči piškote. Valjali smo testo, se umazali, se zabavali, jedli slastne piškote. To je bil okusen dan. Prepisal sem si recepte, da bom piškote lahko pekel tudi doma.

                                                                                                                    Luka, 4. b

Meni je bilo všeč, da me je Matevž izbral v svojo skupino, da sem lahko pomagal peči piškote. Njegova babica je zelo prijazna. Tega dne zagotovo ne bom nikoli pozabil.

                                                                                                                   David, 4. b

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo pojedli sadna nabodala in delali testo za piškote. Ni mi bilo pa všeč, ker smo morali končati ta dan, saj je bil to najlepši dan v šoli.

                                                                                                                 Manca, 4. b

Fotografije si lahko ogledate v fotogaleriji.

Dostopnost