Nekaj misli o četrtem dnevu:

Ko smo se vstali, smo se preoblekli in uredili. Nato smo imeli kratek odmor pred zajtrkom in odšli igrati pinkponk. Po zajtrku smo odšli na osem kilometrski pohod do vasi Livek. V vasi smo si ogledali muzej smučanja. Na tem pohodu sem izvedel veliko novega o smučanju. Po pohodu je bilo kosilo, nato pa smo izdelovali kamišibaj, ki smo ga zvečer predstavili ob ognju. (Martin Rožmanc)

Zbudili smo se in se uredili. Imeli smo zajtrk. Po zajtrku smo odšli na dolg pohod. Zelo dolgo smo hodili in med potjo nam je učitelj povedal kakšno zgodbico o krivopetah. Po tem, ko smo se vrnili v šolo smo imeli kosilo in po kosilu smo odšli na kratek sprehod. Po sprehodu smo v skupinah delali predstave za kamišibaj. Predstavljali smo različne zgodbice. Naša skupina je predstavila zgodbico Zakaj je Soča zelene barve. Potem smo imeli večerjo, potem pa smo ob ognju predstavili svoje zgodbice. (Maša Drenik)

Ko smo se zbudili, smo se preoblekli, umili zobe in odšli na zajtrk. Po zajtrku smo odšli na pohod. S seboj smo vzeli tudi malico. Ko smo prispeli v vas Livek, smo pojedli malico in si ogledali muzej o smučanju v preteklosti. Bil je zelo zanimiv in poučen. Izvedela sem, da so včasih uporabljali lesene smuči. Ko smo se po napornem pohodu vrnili v dom, smo imeli kosilo. Po kosilu smo izdelovali predstave, ki smo jih zvečer predstavili. Zakurili smo tudi ogenj in igrali nogomet. Zvečer smo se vsi utrujeni odpravili spat. (Biserka Jarc)

Slike si oglejte v fotogaleriji.

Dostopnost