Spoštovani učenci, starši in sodelavci!

Lepo vas pozdravljam na začetku novega šolskega leta, ki se je pravkar začelo. Upam, da ste čas počitnic in dopustov preživeli ustvarjalno in sproščujoče ter si nabrali novih energij za lažje premagovanje naporov, ki so pred nami. Ko boste prišli prvi dan v šolo, boste videli, da smo se učitelji na novo šolsko leto temeljito pripravili in se veselimo, da bomo skupaj raziskovali, se učili in ustvarjali, da nas bo vsak tako preživeti dan bogatil in delal boljše. Zadali smo si pomembne cilje, ki jih lahko dosežemo samo ob sodelovanju z vami učenci in starši, zato si želimo dobrega sodelovanja, odkritih in prijateljskih odnosov ter veliko dobre volje in smeha.

Z veseljem vam tudi sporočam, da naša telovadnica lepo raste in če bo šlo vse po sreči, bomo na začetku prihodnjega šolskega leta lahko z veseljem vstopili v prostore nove telovadnice, ki bo velika pridobitev ne samo za šolo, ampak tudi za celotno Občino Mirno Peč.

Ob začetku novega šolskega leta vsem nam želim, da bi vse probleme reševali strpno, v duhu dobrega sodelovanja in medsebojnega razumevanja. Na tak način bomo vsi boljši, vsak pri svojem delu bolj uspešni, zadovoljni in veseli.

Srečno

                                                                                                              Ravnatelj

                                                                                                              Danijel Brezovar

Dostopnost