V sredo 21. 9. 2015, bo za vse učence naše šole športni dan.

Ob 8. 15 se bomo učitelji in učenci od 4. do 9. razreda zbrali v avli šole, kjer bodo razredniki preverili prisotnost. Sledil bo pohod. Pohod bodo vodili učenci 9. razreda, zadnji bodo učenci 4. razreda.

Učenci od 1. do 3. razreda boste imeli v telovadnici pri stari šoli program IGRIVA KOŠARKA, pod vodstvom zunanjih izvajalcev. Tja se boste odpravili ob 8.00 in s programom začeli ob 8. 20.

Pohodniki se bomo okrog 10. 00 vrnili v šolo, kjer bomo pomalicali.

Nato se bomo v istem vrstnem redu napotili proti stari šoli, kjer bomo izvedli tradicionalni šolski kros. Prvi bodo na vrsti učenci 9. razredov, zadnje pa kot vedno učenke prvega razreda. Po končanem tekmovanju bomo izvedli podelitev priznanj ter se skupaj vrnili k novi šoli. Razredniki bodo na koncu še zadnjič preverili prisotnost. S tem bo športni dan končan.

Kljub lepi vremenski napovedi, bo trava mokra. Zato priporočamo, da imate s seboj rezervno obutev in nogavice. Ker se boste preznojili, imejte s seboj tudi rezervno majico s kratkimi rokavi. Priporočamo, da imate v nahrbtniku še vodo.

Avtobusi bodo vozili po običajnem razporedu. Vsi, ki po peti šolski uri ne boste imeli več obveznosti, boste šli na prvi avtobus.

Dostopnost