Spoštovani starši!

Vabimo Vas na drugi oddelčni roditeljski sestanek, ki bo v četrtek, 7. 2. 2013, ob 17. uri. Najprej Vam bo v avli šole predstavnik Razvojno izobraževalnega centra Novo mesto predstavil njihov program šole za starše, ki bi jo v sodelovanju z njimi izvedli na naši šoli. Teme, ki se jih dotaknejo, so izredno aktualne tako za družino kot za vsakega posameznika v njej, na primer: pomen družine za razvoj mlade osebnosti, odnosi v njej in komunikacija, upoštevanje dogovorov in postavljanje meja, o čustvenem in miselnem razvoju otrok, prepoznavanje simptomov otrokovih čustvenih stisk …

Sestanek boste nadaljevali v matični učilnici oddelka, kjer Vam bodo razredniki predstavili učno-vzgojno delovanje oddelka ob koncu prvega ocenjevalnega obdobja (Starši učencev 6. b boste imeli roditeljski sestanek v torek, 5. 2., ob 18. uri, starši učencev 7. a pa v sredo, 6. 2. 2013, ob 17. uri v matični učilnici oddelka). S spremljanjem otrokovega napredka in spodbudami boste nedvomno prispevali k še boljšemu otrokovemu končnemu uspehu.

Starši devetošolcev boste odšli v učilnico za glasbo, kjer boste seznanjeni z značilnostmi letošnjega razpisa za vpis v srednje šole in vpisnim rokovnikom, zatem pa bosta razrednika predstavila še učno-vzgojno delovanje oddelka ob koncu prvega ocenjevalnega obdobja.

 

Ravnatelj Danijel Brezovar

Dostopnost