TRETJI DAN  ŠOLE V NARAVI ZA 3. RAZRED; SEČA OD 30. 5. 2016, DO 3. 6. 2016

 

Že zjutraj naju je z učiteljem Boštjanom razveselilo dejstvo, da so učenci poslušali navodila glede jutranjega miru. Zaradi utrujenosti so vsi zaspali kmalu po 22.00. Vendar so se danes nekateri začeli zbujati že kmalu po 6. uri. Kljub temu so pustili pri miru tiste, bolj zaspane, ki so lahko v miru spali do 7. ure, ko je uradna budnica.

Zelo zares so vzeli tudi urejenost sob in pomembno popravili včerajšnji vtis. Vse ocene urejenosti so bile boljše kot včeraj.

Pri dopoldanskem in popoldanskem pouku so zbrano sledili. Tako je bilo tudi na plavanju. Za današnje delo moram učence pohvaliti. Po prvih dveh dnevih, ko smo se še nekoliko lovili, smo se danes lepo ujeli. Predvsem so učenci svoje naloge opravili kot je treba. Razen redkih izjem so bili točni na zborih. Skratka vtis je bistveno boljši kot je bil na začetku.

Res je tudi, da so učenci zelo utrujeni. Tempo je res hud. Urnik je tako napolnjen, da ga komaj lovimo. Tako tudi nisva pretirano stroga, če je kje kakšna zamuda. Vendar je prav, da je ritem hud, saj to pomeni, da so noči mirne. Naj še pomirim starše in jim povem, da domotožje, če sploh je, učenci prenašajo stoično.

Seča, 1. 6. 2016

 

Učitelja v šoli v naravi:

Boštjan Srovin in Robert Dragan

Dostopnost