V petek, 7. 10. 2016, smo imeli učenci 4. in 5. razreda delni kulturni dan. Odpravili smo se v Novo mesto v Anton Podbevšek teater in si ogledali zelo zanimivo pustolovsko predstavo 20000 milj pod morjem. Zapisali smo nekaj vtisov s predstave, učenci 5. A pa so svoje vtise upodobili na likovni način v tehniki akvarel.
Ta predstava nama je bila tako všeč, da bi jo gledala še enkrat. (Rihard Ovnik in Urh Kic, 4. b)
Še enkrat bi si rad ogledal to predstavo. Najbolj mi je bilo všeč, ker so bili igralci zelo dobri. Tudi oder je bil zanimiv. (Beno Kovačič, 4. b)
Najbolj mi je bilo všeč, ko so igralci peli in so na oder prišle velikanske lovke orjaškega lignja. Žalostno pa se mi je zdelo na koncu, ko je kapitan Nemo umrl. (Leja Srovin, 4. b)
Vse mi je bilo všeč, posebno pa, ko so potniki prišli na podmornico Nautilus in spoznali kapitana Nema ter nazdravili za novo leto. Všeč mi je bilo tudi, ko so se potapljali in napad na ladjo. Bilo je tudi malo grozno. Upam, da si bomo predstavo ogledali tudi z družino. (Jera Parkelj, 4. b)
Menim, daj je ta predstava zelo pustolovska in zanimiva. Bila mi je najboljša, zato bi jo gledala še in še. (Saša Oberč, 4. a)
Predstava mi je bila zelo všeč, ker sem spoznala nove oceane. Igralci so jo zelo dobro uprizorili. (Živa Bobnar, 4. a)
Zelo všeč mi je bilo polovico predstave. Strah me je bilo, ko se med plezanjem niso držali za železo. Ustrašil sem se, ko je zaropotalo kot strela. (Bine Parkelj, 4. a)
Hvala igralcem, ker so si vzeli čas za nas. Predstava mi je bila zelo všeč. (Jakob Fortuna, 4. a)
Zanimiva predstava z zanimivo grafiko. Z veseljem bi si jo ogledal še enkrat. (Tevž Kupljenik, 5. b)
Predstava mi je bila zelo všeč. Iz njene vsebine sem se naučil veliko novega. (Žan Povše Žagar, 5. b)
Predstava je bila zanimiva in na las podobna filmu. (Jan Makše Beljan, 5. a)
Predstava je bila zelo zanimiva. Ko sem v neki šolski predstavi igrala tudi sama, smo v priprave vložili veliko truda. Ko pa sem gledala to predstavo, sem se spraševala, kako dolgo so se šele ti igralci pripravljali nanjo. Predstava je presegla vsa moja pričakovanja. (Nika K., 5. a)

20161010 132746   20161010 132843

Dostopnost