V ponedeljek, 3. 2. 2014, bomo imeli vsi oddelki od 6. do 9. razreda športni dan. Odpravili se bomo na dve lokaciji.

Prva skupina se bo ob 6.30 napotila na smučanje na Cerkno. Prihod nazaj bo okrog 18.00. Ostale podrobnosti boste izvedeli na sestanku pri učitelju Boštjanu Srovinu.

Druga skupina se bo ob 8.20 napotila v Terme Čatež. Tam bomo izvedli športni dan v zimski termalni rivieri. Slednja ponuja obilo možnosti za rekreacijo, vendar vas opozarjamo na pravilno rabo objektov. Ker je tam več bazenov, jih boste lahko menjali le skupinsko in pod nadzorom učitelja. V kateri kompleks bi radi šli, se boste dogovorili z učiteljem, ki bo zadolžen za vašo skupino. V vsaki skupini bo od 8 do 10 učencev. Opozarjava vas, da so kopališki mojstri zelo strogi in bodo ob naših spremljajočih učiteljih zelo budno pazili na vas. Skakanje v vodo je prepovedano oziroma imate na voljo številne tobogane. Prav tako močno odsvetujeva tekanje, saj ploščice v Termah Čatež močno drsijo. Bazene boste zapustili ob 12.30. Avtobusa v Mirno Peč bosta odpeljala ob 13.00. Tako boste lahko vsi ujeli avtobuse po 6. šolski uri. Malico bosta obe skupini vzeli pred odhodom.

S seboj morate imeti dvojne kopalke in brisačo. Lahko tudi kašen prigrizek in napitek, saj so cene pijač in hrane v Termah Čatež precej visoke.

 

Učitelja športa: 

                                                                                  Boštjan Srovin in Robert Dragan

                                               

Dostopnost