Prva aktivnost je pod vodstvom Boštjana Srovina potekala v torek, 22. 9., med 18. 00 in 19. 00. Tema prve delavnice so bile igre z žogo. Podrobneje so delali s košarkarskimi žogami ter z loparji za badminton. Odziv babic je bil dober oziroma sta bili z vadbo zelo zadovoljni. Pri vadbi je pomagal učenec Gašper Krevs.

 

Drugi trening je bil pod vodstvom Roberta Dragana realiziran v sredo, 23. 9., med 18. 00 in 19. 00. Poudarek je bil na pridobivanju aerobnih sposobnosti. Na vadbo so prišle 4 babice: Milka Bobnar, Silva Lužar, Jožica Cesar, Slavica Avbar. Z vadbo so bile zelo zadovoljne. Všeč jim je bilo, da je bila vadba individualno prilagojena. Pomagala je učenka Pija Jakša.

Vadba s poudarkom na moči je potekala v četrtek, 24. 9. 2015, med 10. 00 in 11. 00, v telovadnici pri stari šoli. Prisotne so bile Slavica Avbar, Silva Lužar in Milka Bobnar. Pri vadbi je pomagala učenka Pija Jakša.

 

V petek 25. 9. Je med 10. 00 in 11. 00 potekala vadba z žogami in loparji; podobno kot v torek. Vadba je potekala pod nadzorom učitelja B. Srovina. Vtisi vadečih (3 babice) so bili zelo pozitivni. Pri vadbi sta pomagala Gašper Krevs in Kristijan Brajer.

 

Kljub pičlemu odzivu bomo SIMBIOZO GIBA organizirali tudi v prihodnjem šolskem letu. Vadeče so predlagale naj poleg običajnega oglaševanja, oglašujemo tudi pri društvih, saj nekatere babice oziroma dedki nimajo vnukov v šoli.

 

 

 

 

 

Vodja SIMBIOZE GIBA na OŠ T. Pavčka: Robert Dragan

Dostopnost