Spoštovani starši!

V zadnjem sporočilu sem vam na podlagi priporočila direktorja Direktorata za predšolsko vzgojo in osnovno šolstvo sporočil, da v tednu od 16. 3. 2020 do 20. 3. 2020 ne bomo izvajali izobraževanja na daljavo. Pred kratkim sem iz istega naslova dobil novo sporočilo, ki prejšnje priporočilo relativizira in dopušča tudi možnost, da se izobraževanje na daljavo izvaja. Zato vam sporočam, da sem učitelje obvestil, da od 16. 3. 2020 dalje, do preklica v OŠ Toneta Pavčka izvajamo izobraževanje na daljavo v vseh razredih, na način kot je bil že sporočen staršem.

Izobraževanje na daljavo je zahteven učni proces, ki predvideva odgovorno ravnanje vseh udeležencev procesa, v katerem je še posebno pomembna skrb staršev za spodbujanje otrok k izpolnjevanju obveznosti. Prepričan sem, da boste tudi v tistih družinah, kjer je več šoloobveznih otrok in manj računalnikov, ustrezno poskrbeli za izpolnjevanje obveznosti vseh otrok.

Ko bo konec izrednih ukrepov in se bo nadaljeval učni proces v šoli, bodo učitelji nadaljevali s preverjanjem in ocenjevanjem znanja. Prosim vas tudi, da dosledno upoštevate navodila za preprečevanje širjenja korona virusa, izvajate higieno rok in kašlja ter poskrbite, da se otroci ne bodo družili v v skupinah, niti v zaprtih prostorih, niti na odprtem. Z doslednim upoštevanjem navodil in odgovornim ravnanjem bomo najbolje pripomogli k zaustavitvi širjenja koronavirusa.

Zahvaljujem se vam za sodelovanje in vas lepo pozdravljam.

Ravnatelj
Danijel Brezovar

Obvestilo staršem-izobraževanje na daljavo2. (1)

 

 

Dostopnost